DOE-HET-ZELF GROOTHANDEL SANITAIR, VERWARMING, AIRCO EN VENTILATIE 

Steekt u graag de handen uit de bouwen en bent u van plan om zelf centrale verwarming of sanitair te plaatsen? Of misschien wilt u gewoon een radiator vervangen? Dan bent u bij Van Steenbergen in Lier absoluut aan het juiste adres. We helpen u graag persoonlijk verder en staan u bij om uw doe-het-zelfproject in centrale verwarming, airco, sanitair of ventilatie tot een goed einde te brengen.

Bent u doe-het-zelver en wilt u:

Dan bent u bij sanitair groothandel voor doe-het-zelvers in Lier absoluut aan het juiste adres. Bij ons bent u niet zomaar een klant die iets komt kopen. We denken graag met u mee over de beste oplossingen en geven u met plezier en veel deskundigheid gratis advies. We begeleiden u, zodat uw doe-het-zelf project een succes wordt waarvan u met veel voldoening kan zeggen: "dat heb ik nu eens helemaal zelf gedaan."

Uitgebreide toonzaal voor DIY

In de uitgebreide toonzaal in Lier vindt u alles wat u als krak in doe-het-zelf nodig hebt voor de plaatsing of vernieuwing van uw centrale verwarming, airco, sanitair of ventilatie.

De beste merken

Om u de beste kwaliteit te garanderen, bieden wij enkel gerenommeerde merken aan die hun degelijkheid bewezen hebben, die duurzaam zijn en waarvan u zeker kunt zijn dat ze de tand des tijds moeiteloos doorstaan. 

Bij Van Steenbergen in Lier vindt u de meest kwalitatieve merken voor

  • centrale verwarming
  • sanitair
  • airco
  • ventilatie

Begeleiding en advies

Daarnaast staan onze gedreven en ervaren medewerkers in de toonzaal klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u als doe-het-zelver de nodige begeleiding nodig? We geven u graag de nodige tips en adviezen, niet alleen over de keuze van de producten maar ook over de plaatsing ervan.

We gaan 100 procent voor een persoonlijke en menselijke aanpak. We zijn immers begaan met u en uw doe-het-zelf project.

Aan de slag als doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag met je sanitair, centrale verwarming, airco of ventilatie?

Contacteer ons voor de mogelijkheden of kom naar onze toonzaal. Wij zijn met onze gedreven en klantvriendelijke medewerkers hét aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.