GROOTHANDEL SANITAIR PROVINCIE ANTWERPEN

Uw groothandel voor sanitair

Als u als installateur in sanitair of loodgieter actief bent in de provincie Antwerpen of daarbuiten, dan heeft u baat bij een goede en betrouwbare groothandel voor producten rond sanitair. Ook zelfplaatsers en doe-het-zelvers zijn bij ons aan het juiste adres. We helpen u verder op maat van uw behoeften, noden en kennis. Vraag gratis advies!

Groothandel in airco, verwarming en sanitair Van Steenbergen heeft met zijn 25 jaar ervaring flink wat kennis in huis. We gaan voor 100 procent klantentevredenheid en zijn actief in de volledige provincie Antwerpen.

Een persoonlijke aanpak, kwalitatieve producten en een flexibele service zijn basiswaarden bij groothandel sanitair Van Steenbergen in Lier. Daardoor kunnen we u de best mogelijke service bieden. 

Groothandel in hoogwaardige merken sanitair voor provincie Antwerpen

Van Steenbergen wil zijn uitgebreide netwerk installateurs sanitair of loodgieters in de provincie Antwerpen voorzien van de beste kwaliteit. Daarom werken we enkel met merken die doorheen de jaren hun degelijkheid hebben bewezen. Kom een kijkje nemen in onze showroom. U vindt er onder andere Junkers, Vaillant, Begetube, Radson, Wilo, Jaga, Riello, ACV, Theben en nog veel meer hoogwaardige merken. 

Van Steenbergen Lier, de redenen op een rijtje

  • Ervaring: meer dan 25 jaar actief in sanitair, verwarming, airco en ventilatie
  • Centraal aanspreekpunt voor sanitair, verwarming en ventilatie
  • Volledig aanbod: zowel voor installateur als voor particulieren en doe-het-zelvers
  • Grote en uitgebreide toonzaal
  • Voor ieder wat wils: bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan stijlen, die passen binnen elk budget
  • Technische bijstand en speciale voorwaarden voor zelfplaatsers
  • Topmerken die garant staat voor topkwaliteit
  • Innovatief: een nauwgezette opvolging van alle nieuwe technieken meest recente en energiezuinige systemen
  • Offerte GRATIS

Samenwerken met groothandel Van Steenbergen?

U bent er wellicht net als wij van overtuigd dat de klant altijd centraal moet staan en dat alleen het beste goed genoeg is? Dan is het belangrijk om met de juiste partners samen te werken. Enkel op die manier kunt u de kwaliteit die u voor ogen heeft bieden. 

Wilt u uw klanten in de provincie Antwerpen of daarbuiten mee laten profiteren van de voordelen van deze uitmuntende toestellen? Wij bieden u als groothandel sanitair de beste service in producten rond airco. 

Neem dan snel contact met ons op.

Aan de slag als doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag met je sanitair, centrale verwarming, airco of ventilatie?

Contacteer ons voor de mogelijkheden of kom naar onze toonzaal. Wij zijn met onze gedreven en klantvriendelijke medewerkers hét aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.


AIRCO PROVINCIE ANTWERPEN - SANITAIR PROVINCIE ANTWERPEN - VENTILATIE PROVINCIE ANTWERPEN - CENTRALE VERWARMING PROVINCIE ANTWERPEN