SANITAIR VOOR BADKAMER-RENOVATIE

Levering van baden, douches, kranen en badkamermeubelen in Lier en omgeving.

Bezoek vrijblijvend onze showroom!

Groothandel in duurzaam sanitair

Voor de plaatsing van duurzaam sanitair in uw woning of bedrijf werken wij samen met  gespecialiseerde installateurs die u begeleiden van A tot Z.

Groothandel in sanitair Van Steenbergen in Lier is dé betrouwbare leverancier voor al uw sanitaire toestellen. Denk maar aan kranen, douches en baden en zelfs badkamermeubelen. We hebben het volledige gamma in ons aanbod.

Plant u een totaalrenovatie van uw badkamer? Wij denken graag met u mee over uw nieuwe droombadkamer. Vervolgens stellen we de geschikte sanitaire toestellen en materialen voor. Een installateur uit ons uitgebreide netwerk van specialisten staat in voor de plaatsing en installatie van uw vernieuwde badparadijs.

Wilt u uw sanitair zelf plaatsen? Ook dan staan wij voor u klaar met raad en daad.

Sanitair, merken van topkwaliteit

Kwaliteit, innovatie, design en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. We gaan dan ook resoluut voor niets minder dan topkwaliteit. De merken die we verdelen zijn onder andere GROHE, Geberit, Duravit, Franke, Sphinx en Ideal Standard...
Een oplossing op maat is enkel mogelijk door het gebruik van de beste merken in sanitair én een perfecte plaatsing door sanitaire specialisten. 

Klantentevredenheid en topkwaliteit zijn de prioriteiten waarvoor de elke dag weer aan de slag gaan. 

Vragen of opmerkingen? Met onze persoonlijke service staan we met plezier voor u klaar voor professioneel advies en een flexibele aanpak van uw badkamerrenovatie. 

Gratis levering van sanitair binnen een straal van 20 kilometer rond Lier.

Aan de slag als doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag met je sanitair, centrale verwarming, airco of ventilatie?

Contacteer ons voor de mogelijkheden of kom naar onze toonzaal. Wij zijn met onze gedreven en klantvriendelijke medewerkers hét aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.


Vraag nu uw vrijblijvende offerte.
AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER

Gratis brochure bestellen  Vraag een vrijblijvende offerte

Wij werken met onder andere met