Badkamer zelf verbouwen

Steekt u graag de handen uit de bouwen en bent u van plan om zelf uw badkamer te verbouwen? Dan bent u bij Van Steenbergen in Lier absoluut aan het juiste adres. We helpen u graag persoonlijk verder en staan u bij om uw DIY badkamerrenovatie tot een goed einde te brengen.

Waarom zelf badkamer verbouwen?

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom u als doe-het-zelver aan de slag wilt met uw badkamerrenovatie. De meest voorkomende reden om zelf uw huis te verbouwen is dat u flink wat geld kan besparen.

Groothandel Van Steenbergen in Lier wil dan ook een aanspreekpunt zijn voor doe-het-zelvers die zelf hun badkamer renoveren. We voorzien u niet alleen van de juiste toestellen en materialen, maar u stapt bij ons ook buiten met duidelijke doe-het-zelf instructies voor het vernieuwen of verbouwen van uw badkamer.

Uitgebreid aanbod aan sanitair en badkamer in onze toonzaal

In onze ruime toonzaal in Lier vindt u alles wat u als krak in doe-het-zelf nodig hebt voor de DIY badkamerrenovatie van uw dromen.

Zelf douche installeren of vernieuwen

Wilt u een douche installeren of vernieuwen? U vindt bij ons het sanitaire deel, zoals bijvoorbeeld de douchekraan en de doucheplaat met afvoer, maar ook andere delen die u nodig heeft op uw douche te installeren (of te vernieuwen), zoals ook douchewanden

Hangtoilet plaatsen

Ook voor uw hang toilet hebben wij alles in huis. Wilt u zelf een hang wc plaatsen, dan kunt u in de toonzaal van Van Steenbergen de verschillende systemen bekijken. We geven u daarbij graag het nodige advies in verband met de keuze en geven in één moeite wat doe-het-zelf tips mee voor een vlotte plaatsing.

Algemeen sanitair vernieuwen of plaatsen

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, sanitair plaatst of bestaand sanitair vervangt of uitbreidt, dan heeft u ook nog andere sanitaire zaken nodig voor uw installatie. Denk maar aan koperen buizen, collectoren... In onze toonzaal helpen onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers u graag verder, zodat u het juiste materiaal hebt voor uw doe-het-zelf sanitair.

Aanspreekpunt voor doe-het-zelver

Wilt u uw badkamer zelf verbouwen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Lier. Wij zijn het aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.