Specialist in centrale verwarming, vloerverwarming, verwarmingsketel en condensatieketel

Actief in Lier en omgeving. 

Groothandel in verwarming, sanitair, airco en ventilatie

Groothandel Van Steenbergen is al een kwarteeuw een gevestigde waarde voor verwarmingsspecialisten en doe-het-zelvers in de ruime omgeving van Lier. De goede naam dankt het bedrijf aan de uitmuntende service en de totaalaanpak. Enkel het beste is goed genoeg.

Wij hebben alle producten in huis voor de installatie van centrale verwarming op aardgas, stookolie, vloerverwarming, gashaarden, warmtepompen en pelletkachels. 

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde installateurs die zorgen voor plaatsing, onderhoud en herstellingen. 

Om u een zo up-to-date mogelijke installatie en producten te bieden, volgen we de nieuwste ontwikkelingen en technieken op de voet. Op die manier bent u zeker van de meest recente en energiezuinige verwarmingssystemen. 

Ons netwerk aan gespecialiseerde installateurs voor het plaatsen van uw centrale verwarming, vloerverwarming, verwarmingsketel of condensatieketel is actief in Lier en elders in Antwerpen.

Plaatst u uw verwarming zelf? Ook zelfplaatsers staan we bij en ook zij kunnen genieten van speciale groothandelsvoorwaarden! 

Voor we aan de slag gaan voor een klant, analyseren we grondig wat de noden, wensen en mogelijkheden zijn. Bij deze persoonlijke aanpak op maat gaan we vervolgens kijken naar de beste oplossing op technisch en budgettair vlak. 

De korte en snelle communicatie zorgt voor een vlotte opvolging en een flexibele service, die zowel in de smaak valt van plaasters als van doe-het-zelvers.

Merken in verwarming: topkwaliteit staat voorop

Groothandel Van Steenbergen werkt enkel met kwaliteitsmerken: Junkers, Vaillant, Begetube, Radson, Wilo, Jaga, Riello, ACV, Theben...

Vragen rond verwarming? Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan

We gaan voor een persoonlijke en snelle service. 

GRATIS LEVERING binnen een straal van 20 kilometer rond Lier!

Wees welkom in onze showroom te Lier.

Aan de slag als doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag met je sanitair, centrale verwarming, airco of ventilatie?

Contacteer ons voor de mogelijkheden of kom naar onze toonzaal. Wij zijn met onze gedreven en klantvriendelijke medewerkers hét aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.


AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER

Gratis brochure bestellen  Vraag een vrijblijvende offerte

Wij werken met onder andere met: