Zelf verwarming plaatsen

Steekt u graag de handen uit de bouwen en bent u van plan om zelf uw centrale verwarming te plaatsen of te vernieuwen? Dan bent u bij Van Steenbergen in Lier absoluut aan het juiste adres. We helpen u graag persoonlijk verder en staan u bij om uw DIY verwarmingsproject tot een goed einde te brengen.

Waarom zelf verwarming plaatsen?

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom u als doe-het-zelver aan de slag wilt met uw verwarming. De meest voorkomende reden om zelf uw huis te verbouwen is dat u flink wat geld kan besparen.

Groothandel Van Steenbergen in Lier wil dan ook een aanspreekpunt zijn voor doe-het-zelvers die zelf hun verwarming plaatsen of vernieuwen. We voorzien u niet alleen van de juiste toestellen en materialen, maar u stapt bij ons ook buiten met duidelijke doe-het-zelf instructies voor uw sanitair.

Uitgebreid aanbod aan centrale verwarming in onze toonzaal

In onze ruime toonzaal in Lier vindt u alles wat u als krak in doe-het-zelf nodig hebt voor de plaatsing of vernieuwing van uw centrale verwarming.

Zelf radiator installeren of vernieuwen

Wilt u een radiator installeren of vernieuwen? U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan diverse soorten radiatoren. Misschien bent u wel op zoek naar een handdoekdroger voor in de badkamer? Ook voor dit type radiator bent u bij ons aan het juiste adres. Meer nog! We adviseren u graag over welk type radiatoren het beste bij uw situatie, wensen en noden past.

Zelf vloerverwarming plaatsen

Wanneer in u in uw nieuwbouw of bestaande woning zelf vloerverwarming wil plaatsen, doet u best een beroep op Van Steenbergen in Lier. Dat dit een ietwat grotere ingreep is dan bijvoorbeeld een radiator vervangen, spreekt voor zich.

Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Van Steenbergen is het aanspreekpunt voor de doe-het-zelver, ook als u besluit om flink wat geld te besparen door zelf vloerverwarming te plaatsen.

Verwarmingsketel

Of u nu kiest voor een centrale verwarming met radiatoren of voor vloerverwarming, de warmte moet uiteraard wel ergens geproduceerd worden. De verwarmingsketel, bijvoorbeeld een gaswandketel, vindt u tevens in onze toonzaal.

We staan u bij met raad en daad, zodat u een weloverwogen keuze maakt voor uw gaswandketel of losstaande verwarmingsketel.

Ook bijhorende toestellen kunt u bij ons aankopen. Denk bijvoorbeeld maar aan de thermostaat voor een piekfijne afstelling van uw centrale verwarming.

Aanspreekpunt voor doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Lier. Wij zijn het aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.