ZELF AIRCO PLAATSEN

Steekt u graag de handen uit de bouwen en bent u van plan om zelf uw airco te plaatsen of te vernieuwen? Dan bent u bij Van Steenbergen in Lier absoluut aan het juiste adres. We helpen u graag persoonlijk verder en staan u bij om uw DIY airconditioning project tot een goed einde te brengen.

Waarom zelf airconditioning plaatsen?

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom u als doe-het-zelver aan de slag wilt met uw airco. De meest voorkomende reden om zelf uw huis te verbouwen is dat u flink wat geld kan besparen.

Groothandel Van Steenbergen in Lier wil dan ook een aanspreekpunt zijn voor doe-het-zelvers die zelf hun airco plaatsen of vernieuwen. We voorzien u niet alleen van de juiste toestellen en materialen, maar u stapt bij ons ook buiten met duidelijke doe-het-zelf instructies voor uw airco.

Uitgebreid aanbod aan airco in onze toonzaal

In onze ruime toonzaal in Lier vindt u alles wat u als krak in doe-het-zelf nodig hebt voor de plaatsing of vernieuwing van uw sanitair of badkamer.

Airco en verwarming zonder buitenunit

Bent u op zoek naar een airco (met verwarming) zonder buitenunit om zelf te plaatsen? De Aircoheater 2.0 is geschikt voor installatie op gelijk welke buitenmuur en zorgt voor een zeer energiezuinige verwarming, dankzij de ingebouwde warmtepomp. De energieprestaties van uw woning gaan er flink op vooruit, zonder dat het een effect heeft op het uitzicht van uw woning. Gebruiksgemak, comfort en esthetiek kunnen wel degelijk hand in hand gaan!

Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone. Met zijn diepte van slechts 16 cm is de “Aircoheater 2.0” verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. 

Plaatst u uw airco zelf? Dan staan wij u graag bij met raad en daad.

Flexibiliteit met mobiele airco

Een tijdelijke airco-oplossing voor een tijdelijke woon- of werksituatie? Met een mobiele airco kunt u ook in een huurwoning of kantoorruimte genieten van een optimaal comfort. En beter nog, u kunt het helemaal zelf doen!

De voordelen van een mobiele airconditioning.

  • thuis of op het werk flexibel genieten van koeling
  • u verplaatst de airco makkelijk naar de plaats waar u koeling nodig hebt.

Als u een (mobiel) aircosystemen overweegt, kunt u ons altijd  contacteren voor meer informatie. Wij geven uw met plezier meer uitleg over de mogelijkheden en de prijzen.

Aanspreekpunt voor doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag gaan met uw airco? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Lier. Wij zijn het aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.