Page : AIRCO

Share

Airco en Mobiele airco

Airconditioning in Lier en omstreken: wij zorgen voor uw comfort het hele jaar door 

Of het nu vriest buiten of zomers warm is: met een airco-installatie die binnenshuis de klimatisatie tot in de puntjes regelt bent u zeker van een uitstekend woon- of werkcomfort. Onze werkmannen installeren met plezier de beste (mobiele) airco’s in uw ruimte(s)! 

Als superdealer in airco leveren we voor elke klant een nauwkeurig uitgewerkte oplossing op maat van uw project. Onze aircosystemen staan garant voor een precieze klimatisatie zodat u zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden een aangenaam gevoel ervaart. Laat u uw airco installeren in combinatie met een warmtepomp, dan beschikt u bovendien over een systeem met een dubbele werking dankzij de mogelijkheid om ook ruimtes te verwarmen.    

Airco's en mobiele airco’s

Huurt u een woning, een kantoorruimte of een IT-ruimte of kunt u niet kiezen welke ruimte u wilt koelen om een optimaal comfort te bekomen? Onze mobiele airconditioning is voor u de ideale oplossing! 

Een mobiele airco biedt verschillende mogelijkheden: u kunt uw airconditioning thuis of op het werk op een flexibelere manier regelen en zo genieten van koeling waar en wanneer het nodig is. In tegenstelling tot vaste airco-toestellen kan een mobiele airco verplaatst worden naar ruimtes waar klimatisatie gewenst is. 

Professionele installatie en feilloze opvolging

Onze gespecialiseerde airco-installateurs verstaan hun vak als geen ander en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Omdat de productie van onze airco-installaties ook in België plaatsvindt, kunnen onze vakmannen een reserveonderdeel binnen de kortste keren leveren. Onze professionele installatie en vlotte opvolging zorgt ervoor dat al onze klanten uiterst tevreden zijn voor en tijdens de samenwerking en bovendien genieten van een feilloze dienst-na-verkoop. 

Heeft u interesse in onze (mobiele) aircosystemen? Wij laten u graag kennismaken met de voordelen van een (verplaatsbare) airco. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, onze gespecialiseerde vakmannen staan u met raad en daad bij! U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.