Page : AIRCO

Share

Airco en Mobiele airco

Airconditioning in Lier en omstreken: wij zorgen voor uw comfort het hele jaar door 

Of het nu vriest buiten of zomers warm is: met een airco-installatie die binnenshuis de klimatisatie tot in de puntjes regelt bent u zeker van een uitstekend woon- of werkcomfort.

Als groothandel in airco leveren we voor elke klant een nauwkeurig uitgewerkte oplossing op maat van uw project. Onze aircosystemen staan garant voor een precieze klimatisatie zodat u zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden een aangenaam gevoel ervaart. Wij leveren airco in combinatie met een warmtepomp, een installateur uit ons netwerk helpt u graag verder, dan beschikt u bovendien over een systeem met een dubbele werking dankzij de mogelijkheid om ook ruimtes te verwarmen.

NIEUW: Aircoheater 2.0 zonder buitenunit!

De Aircoheater 2.0 kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op eender welke buitenmuur en verwarmt zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp zonder buitenunit. Hierdoor worden de energieprestaties substantieel verbeterd, zonder te moeten inboeten aan het esthetische aspect van de woning. Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone. Met zijn diepte van slechts 16 cm is de “Aircoheater 2.0” verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. 

Airco's en mobiele airco’s

Huurt u een woning, een kantoorruimte of een IT-ruimte of kunt u niet kiezen welke ruimte u wilt koelen om een optimaal comfort te bekomen? Onze mobiele airconditioning is voor u de ideale oplossing! 

Een mobiele airco biedt verschillende mogelijkheden: u kunt uw airconditioning thuis of op het werk op een flexibelere manier regelen en zo genieten van koeling waar en wanneer het nodig is. In tegenstelling tot vaste airco-toestellen kan een mobiele airco verplaatst worden naar ruimtes waar klimatisatie gewenst is. 

Heeft u interesse in onze (mobiele) aircosystemen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. 


AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER