Airco Lier: het hele jaar genieten van een aangenaam en gezond binnenklimaat 

Het weer buiten is onvoorspelbaar. Soms snikheet, soms bar koud. Hoe zou u het vinden dat uw binnenruimtes niet onderhevig zijn aan deze schommelingen in temperatuur? Met een airco-installatie geniet u het ganse jaar door van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Een perfecte oplossing op maat voor elke klant. Daar gaan we als groothandel in airco voor. Uw binnenklimaat niet laten afhangen van de weersomstandigheden buiten. Met een heel nauwkeurige klimatisatie is het mogelijk.

Onze airco's, in combinatie met een warmtepomp, worden geplaatst door een installateur uit ons netwerk of u kunt als doe-het-zelver uw airco zelf plaatsen

De combinatie met warmtepomp zorgt bovendien voor een dubbele werking en stelt je dus in staat om je airco-installatie ook te gebruiken als verwarming.

Airco en verwarming zonder buitenunit

Bent u op zoek naar een airco (met verwarming) zonder buitenunit? De Aircoheater 2.0 is geschikt voor installatie op eender welke buitenmuur en zorgt voor een zeer energiezuinige verwarming, dankzij de ingebouwde warmtepomp. De energieprestaties van uw woning gaan er flink op vooruit, zonder dat het een effect heeft op het uitzicht van uw woning. Gebruiksgemak, comfort en esthetiek kunnen wel degelijk hand in hand gaan!

Het toestel is zowel te bedienen via het touchscreen op het toestel, via de afstandsbediening of via een app op de smartphone. Met zijn diepte van slechts 16 cm is de “Aircoheater 2.0” verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. 

Plaatst u uw airco zelf? Dan staan wij u graag bij met raad en daad.

Flexibiliteit met mobiele airco

Een tijdelijke airco-oplossing voor een tijdelijke woon- of werksituatie? Met een mobiele airco kunt u ook in een huurwoning of kantoorruimte genieten van een optimaal comfort.

De voordelen van een mobiele airconditioning.

  • thuis of op het werk flexibel genieten van koeling
  • u verplaatst de airco makkelijk naar de plaats waar u koeling nodig hebt.

Als u een (mobiel) aircosystemen overweegt, kunt u ons altijd  contacteren voor meer informatie. Wij geven uw met plezier meer uitleg over de mogelijkheden en de prijzen.

Aan de slag als doe-het-zelver

Wilt u zelf aan de slag met je sanitair, centrale verwarming, airco of ventilatie?

Contacteer ons voor de mogelijkheden of kom naar onze toonzaal. Wij zijn met onze gedreven en klantvriendelijke medewerkers hét aanspreekpunt voor de doe-het-zelver.


AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER

Gratis brochure bestellen  Vraag een vrijblijvende offerte