Page : VENTILATIE

Share

VENTILATIE

Ventilatiesystemen in Lier en alle omliggende steden en gemeenten. 

Groothandel Van Steenbergen is uw leverancier voor alle ventilatiesystemen

We moeten steeds meer isoleren waardoor ook ventileren steeds belangrijker wordt. Bovendien is de plaatsing van een ventilatiesysteem in nieuwbouw- en renovatieprojecten verplicht sinds 2006. Doeltreffend ventileren kan enkel met een beproefd ventilatiesysteem. Van Steenbergen is vertrouwd met de verschillende soorten ventilatiesystemen. Wij zijn de uitgelezen leverancier om u te adviseren met betrekking tot de oplossing die het best bij uw project past en schakelen dan ook met plezier, gespecialiseerde installateurs uit ons netwerk in voor het plaatsen van ventilatiesystemen in Lier en omstreken. Doe-het-zelvers kunnen eveneens bij ons terecht.

Soorten ventilatiesystemen

Ventilatiesysteem C en C+: natuurlijke toevoer, mechanische afvoer

Dit ventilatiesysteem combineert natuurlijke met mechanische ventilatie. Verse lucht wordt langs raamroosters aangevoerd, terwijl ventilatoren in de natte ruimtes zorgen voor de mechanische afvoer van de vervuilde lucht. Het ventilatiesysteem C+ is energiezuiniger met een vraaggestuurde mechanische afvoer. 

Ventilatiesysteem D en D+: mechanische toevoer, mechanische afvoer

Dit energiebesparend ventilatiesysteem maakt gebruik van warmterecuperatie: de aangevoerde koude lucht wordt opgewarmd door de afgevoerde warme lucht in een warmtewisselaar. Kiest u voor balansventilatie met ventilatiesysteem D+, dan is een investering in ventilatieroosters overbodig. 

Ventilatiesysteem E: het nieuwe hybride systeem

Dit intelligente en uiterst energiezuinige ventilatiesysteem biedt het beste van twee werelden: het ventileert én verwarmt. Hierbij zal het de afgezogen lucht van het C+-systeem langs een lucht/water warmtepomp laten stromen. De toevoer van verse lucht gebeurt in de droge ruimte, de afvoer van vervuilde lucht in vochtige ruimtes. Dit systeem kan warmte produceren voor sanitair warm water en om uw woning te verwarmen. 

De beste merken voor uw ventilatie

Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom kiezen we resoluut voor kwaliteit door samen te werken met hoogstaande merken als Begetube, Egeda en Vasco. Wij werken samen met gespecialiseerde installateurs uit ons netwerk.

Vraag nu uw gratis offerte aan of contacteer ons voor meer informatie. Wij staan u graag bij in Lier en alle omliggende steden en gemeenten. In een straal van 20 km rond Lier geniet u bovendien van een gratis levering!

AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER

Onze ventilatie merken