Page : SANITAIR

Share

SANITAIR

SANITAIRE ARTIKELEN 

BADKAMER-RENOVATIE TE LIER.

Baden, douches, kranen en badkamermeubelen in Lier en alle omliggende steden en gemeenten.

Bezoek vrijblijvend onze showroom! 

Uw droombadkamer dankzij groothandel Van Steenbergen

Wie wil baden in comfort kiest voor duurzaam sanitair van een echte vakman.
Wij werken samen met gespecialiseerde installateurs die u begeleiden van A tot Z.

Van Steenbergen is de ideale leverancier voor uw baden, douches, kranen, badkamermeubelen en meer. Ook voor de totaalrenovatie van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bruisen van badkamerinspiratie, maar luisteren uiteraard ook graag naar uw idee├źn. Samen zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren beschikt over uw droombadkamer! 

Topmerken in sanitair

Omdat we kwaliteit, innovatie, design en duurzaamheid in uw sanitair willen garanderen, vertrouwen we op topmerken zoals GROHE, Geberit, Duravit, Franke, Sphinx en Ideal Standard en nog veel meer hoogwaardige merken.
Dankzij ons uitgebreid gamma aan topmerken en partners slagen wij erin om voor elk project een oplossing op maat te voorzien. 

Wij maken van klant-tevredenheid en kwaliteit onze prioriteit. Doe met uw vragen of opmerkingen een beroep op onze persoonlijke service en wij staan u graag bij met ons professioneel advies. Binnen een straal van 20 km rond Lier geniet u van een gratis levering, maar ook in Boechout, Ranst en alle omliggende steden en gemeenten staan wij voor u paraat! Vraag nu uw vrijblijvende offerte.


AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER

Wij werken met onder andere met