Share

CENTRALE VERWARMING

Centrale verwarming, vloerverwarming, verwarmingsketel en condensatieketel in Lier en alle omliggende steden en gemeenten. 

Groothandel Van Steenbergen is uw specialist in centrale verwarming

Al meer dan 25 jaar levert Groothandel Van Steenbergen het volledig assortiment aan verwarmingsspecialisten zowel voor particulieren als voor bedrijven in Lier en omstreken. Voor onze klanten is alleen de beste service goed genoeg. Daarom bieden we een totaalpakket aan.

Wij kunnen gespecialiseerde installateurs aanraden en zij zorgen voor de plaatsing, maar nemen daarnaast ook het onderhoud en de herstellingen voor hun rekening. Bij ons kunt u terecht voor alle producten omtrent centrale verwarming op aardgas, stookolie, vloerverwarming, warmtepompen, gashaarden en pellets. 

We blijven niet bij de pakken zitten en volgen de nieuwste ontwikkelingen en technieken nauwlettend op. Zo zijn we ook vertrouwd met de meest recente en energiezuinige verwarmingssystemen. We werken samen met gespecialiseerde installateurs voor het plaatsen van uw centrale verwarming, vloerverwarming, verwarmingsketel of condensatieketel overal in Lier en elders in Antwerpen, maar ook zelfplaatsers kunnen bij ons terecht en genieten van speciale voorwaarden! 

Elk project is uniek en daarom doen we vooraf voor elke klant een grondige analyse. Daarna kijken we samen met u naar de beste technische oplossing in combinatie met uw persoonlijke wensen. We werken graag kort op de bal en geven u met plezier een vrijblijvende offerte na een grondige analyse van uw project. 

Hoogwaardige merken voor uw verwarming

Groothandel Van Steenbergen rekent op kwaliteitsmerken die zelfs de meest veeleisende klanten kunnen verwarmen. We vertrouwen op Junkers, Vaillant, Begetube, Radson, Wilo, Jaga, Riello, ACV, Theben en nog veel meer hoogwaardige merken.  

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze verwarmingssystemen? Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend uw offerte aan. Wij garanderen een persoonlijke en snelle service. Binnen een straal van 20 km rond Lier geniet u bovendien van een gratis levering!

Wees welkom in onze showroom te Lier.

AIRCO LIER - SANITAIR LIER - VENTILATIE LIER - CENTRALE VERWARMING LIER - GROOTHANDEL LIER

Wij werken met onder andere met: